k) Selskabsmeddelelser - dashboard

Kopiér en selskabsmeddelelse

Via Ritzau -> [Selskabsmeddelelser] -> [Meddelelser]  Kopiér en selskabsmeddelelse Du kan benytte en oprettet kladde eller allerede udsendt selskabsmeddelelse som udgangspunkt for en ny ved at kopiere en eksisterende selskabsmeddelelse. Sådan kopierer du en selskabsmeddelelse: Klik på [Selskabsmeddelelser] i sidemenuen og derefter [Meddelelser] i topmenuen. Klik på de tre prikker i nederste højre hjørne af feltet for den selskabsmeddelelse, du ønsker […]

Ret kladde

Via Ritzau -> [Selskabsmeddelelser] -> [Meddelelser]  Ret en selskabsmeddelelse Fra forsiden af dit dashboard har du adgang til at redigere din selskabsmeddelelse. Sådan retter du en selskabsmeddelelse, der endnu ikke er færdigoprettet og udsendt: Klik på [Selskabsmeddelelser] i sidemenuen og derefter [Meddelelser] i topmenuen. Klik på [Ret] i højre side af feltet for den selskabsmeddelelse, du ønsker at redigere. Sådan […]

Se kvittering for selskabsmeddelelse

Via Ritzau -> [Selskabsmeddelelser] -> [Meddelelser]  Se kvittering for selskabsmeddelelse Når du har udsendt en selskabsmeddelelse, oprettes en kvittering, hvor du du efterfølgende kan se status på udsendelsen samt diverse yderligere information. Sådan ser du kvitteringen for en selskabsmeddelelse: Klik på [Selskabsmeddelelser] i sidemenuen og derefter [Meddelelser] i topmenuen. Klik på [Kvittering] i højre side af feltet for den selskabsmeddelelse, […]

Slet en selskabsmeddelelse

Via Ritzau -> [Selskabsmeddelelser] -> [Meddelelser]  Slet en selskabsmeddelelse Du kan slette en selskabsmeddelelse, der er gemt som kladde . Sådan sletter du en selskabsmeddelelse: Klik på [Selskabsmeddelelser] i sidemenuen og derefter [Meddelelser] i topmenuen. Klik på de tre prikker i nederste højre hjørne af feltet for den kladde, du ønsker at slette, og vælg [Slet]. Klik Ja for at bekræfte, […]

Søg i selskabsmeddelelser

Via Ritzau -> [Selskabsmeddelelser] -> [meddelelser] Søg i selskabsmeddelelser Fra forsiden på dit dashboard kan du foretage en søgning i dine selskabsmeddelelser – både udsendte og kladder. Brug eventuelt de forskellige filtre til at indsnævre din søgning. Sådan søger du i selskabsmeddelelser: Klik på [Selskabsmeddelelser] i sidemenuen og derefter [Meddelelser] i topmenuen. I højre side af skærmbilledet finder du nu […]