e) Nyhedsrum

Tilføj kontakt i nyhedsrum

Via Ritzau -> [Mit nyhedsrum] -> [Kontakter i nyhedsrum] Tilføj kontakter til dit nyhedsrum Du kan tilføje virksomheds-/organisationskontakter til dit nyhedsrum. Disse kontakter bliver vist i dit nyhedsrum under fanebladet Kontakter. Sådan tilføjer eller redigerer du en kontakt til nyhedsrummet: Klik på [Mit nyhedsrum] og derefter [Kontakter i nyhedsrum]. Åbn feltet Kontakter til kontaktfanen i nyhedsrummet ved […]

Kontaktbog – Tilføj/rediger kontakter

Tilføj eller rediger kontakter i kontaktbog Du kan oprette en eller flere faste kontaktpersoner til din konto. Dette kan gøres fra de steder hvor du normalt vil tilføje kontaktpersoner. Når du redigerer eller tilføjer nye kontakter kan du udfylde følgende grupperede indstillinger: Billede, Kontaktinformation, Titler & Beskrivelser, Links til sociale medier, Fast forslag og Forbindelser. […]

Indhold i nyhedsrummet

Via Ritzau -> [Mit nyhedsrum] -> [Vis nyhedsrum] Indhold i nyhedsrummet Klik på [Mit nyhedsrum] i sidemenuen og derefter på [Vis nyhedsrum] i øverste højre hjørne af siden for at få vist dit nyhedsrum. Det kan du se i nyhedsrummet: Header Dit nyhedsrum består af en header, hvor dit topbillede vises. Herunder vises en kort beskrivelse […]

Indlejring af nyhedsrum

Via Ritzau -> [Mit nyhedsrum] -> [Indstil nyhedsrum] Indlejring af nyhedsrum Du har mulighed for at indlejre dit nyhedsrum på dit eget website. Du får således et direkte feed fra Via Ritzau indeholdende din nyhedsstrøm, dit mediebibliotek, sociale medier m.v. Når nyhedsrummet er indlejret,behøver du ikke at vedligeholde det, det opdateres automatisk, når der udsendes nye […]

Indstil dit nyhedsrum – beskrivelse

Via Ritzau -> [Mit nyhedsrum] -> [Indstil nyhedsrum] -> Beskrivelse Beskrivelse af dit nyhedsrum Du kan gøre dit nyhedsrum mere personligt ved at tilføje en beskrivelse af virksomheden eller nyhedsrummet. Sådan tilføjer du en beskrivelse: Klik på [Mit nyhedsrum] og derefter fanebladet [Indstil nyhedsrum]. Indtast din beskrivelse i teksteditoren i vinduet Beskrivelse. NB! Hvis du ikke udfylder en […]

Indstil dit nyhedsrum – upload topbillede

Via Ritzau -> [Mit nyhedsrum] -> [Indstil nyhedsrum] -> Topbillede Upload et topbillede til dit nyhedsrum Gør dit nyhedsrum mere personligt ved at tilføje et topbillede. Sådan tilføjer du et topbillede: Klik på [Mit nyhedsrum] og derefter fanebladet [Indstil nyhedsrum]. Klik i det blå felt i vinduet Topbillede. Naviger til, og markér det ønskede billede, og klik [Åbn]. […]

Link til sociale medier

Via Ritzau -> [Mit nyhedsrum] -> Indstil nyhedsrum -> Links til dine sociale medier Indsæt links til dine sociale mediekanaler i dit nyhedsrum Du kan tilføje ikoner med links til dine sociale mediekanaler i dit nyhedsrum. For enkelte medier kan du desuden tilføje et direkte feed. Sådan tilføjer du links til dine sociale medier: Klik på […]