b) modtagere

Beskrivelse af stofområder

Via Ritzau bruger følgende beskrivelser for kategorisering af stofområder tildelt medierne.   Arbejdsmarked/Pensioner Fokuserer på beskæftigelsesnyheder, erhvervsliv, arbejdsløshed og karrieretrends. Inkluderer også emner som økonomisk planlægning for pensionering, investeringer og pensionsreformer, med artikler om arbejdsmiljø, uddannelse og rådgivning inden for pensionssparing. Beredskab Forsvar: Dækker militærnyheder, forsvarsstrategier og internationale sikkerhedsforhold. Brandvæsen: Fokuserer på brandslukning, redningstjenester og […]

Beskrivelse af medietyper

Via Ritzau bruger følgende typer til at klassificere medierne i mediedatabasen.   Aviser: Trykte eller digitale publikationer, der regelmæssigt udgives og leverer nyheder, reportager, meninger og andre former for information til læserne. Fagmedie: Medier, der er specialiseret inden for en bestemt industri, erhverv eller interesseområde og leverer målrettet indhold til en nicheaudience. Lokale Nyhedswebsites: Digitale […]

Indstillinger for abonnenter – til admins

Via Ritzau -> [kontakter] -> [Abonnenter] Administration af abonnenter og abonnentsfunktioner Klik på [kontakter] i Sidemenuen og derefter [Abonnenter] i topmenuen. Det første menupunkt Download dine abonnenter kan du gøre ved at hente en excel-fil som vist herunder. NB! Læs ansvarsfraskrivelsen da den indeholder oplysninger om hvordan du må bruge excel-arket ifølge GDPR lovgivningen. Indlejring af abonnentfunktioner på din hjemmeside […]

Egne kontakter – administrér

Via Ritzau -> [Kontakter] -> [Personlige kontakter] Administrér egne kontakter Under administrationsmodulet kan du administrere alle dine egne kontakter. Sådan finder du administrationen af dine egne kontakter: Klik på [Kontakter] i sidemenuen, og vælg fanebladet [Personlige kontakter]. Du kan nu se samtlige af dine egne tilføjede kontakter i en alfabetisk liste, og du har følgende […]

Egne kontakter – opret ny liste

Via Ritzau -> [Kontakter] -> [Personlige kontakter] -> [Opret ny medieliste] Opret en ny kontaktliste Du kan nemt oprette en helt ny kontaktliste ud fra et udvalg af dine importerede kontakter. Sådan opretter du en ny kontaktliste: Klik på [Kontakter] i sidemenuen, og vælg fanebladet [Personlige kontakter]. Nu ser du listen over alle dine egne kontakter. […]

Egne kontakter – slet kontakt

Via Ritzau -> [Kontakter] -> [Personlige kontakter] Slet én eller flere kontakter Du kan nemt slette en eller flere af dine egne kontakter, hvis de eksempelvis ikke længere er relevante for dig eller ikke længere eksisterer. Sådan sletter du en kontakt: Klik på [Kontakter] i sidemenuen, og vælg fanebladet [Personlige kontakter]. Nu ser du listen […]

Egne kontakter – slet kontakt fra liste

Via Ritzau -> [Kontakter] -> [Personlige kontakter] -> [Personlig kontaktliste] Slet en eller flere kontakter fra en kontaktliste En kontakt kan nemt slettes fra en eller flere kontaktlister, uden at den slettes fra dit overordnede kontaktkartotek. Sådan sletter du en kontakt fra en kontaktliste: Klik på [Kontakter] i sidemenuen, og vælg fanebladet [Personlige kontakter]. Klik på [Personlig kontaktliste] […]

Egne kontakter – tilføj til liste

Via Ritzau -> [Kontakter] -> [Personlige kontakter] Tilføj kontakter til en eksisterende kontaktliste Du kan tilføje nye kontakter til kontaktlister, du allerede har oprettet. Sådan tilføjer du kontakter: Klik på [Kontakter] i sidemenuen, og vælg fanebladet [Personlige kontakter]. Vælg de kontakter, du ønsker at tilføje, ved at sætte flueben i firkanten ud for hver enkelt navn. Dine […]

Egne kontaktlister – eksportér

Via Ritzau -> [Kontakter] -> [Personlige kontakter] Eksportér en kontaktliste Dine kontaktlister kan eksporteres i csv-format, hvis du eksempelvis ønsker at tage en back-up af dine lister, eller hvis du skal bruge dem på andre platforme eller i andre sammenhænge. Sådan eksporterer du en kontaktliste: Klik på [Kontakter] i sidemenuen, og vælg fanebladet [Personlige kontakter]. Nu ser du […]

Kontaktgruppe – opret

Via Ritzau [Kontakter] -> [Personlige kontakter] -> [Opret ny personlig kontaktgruppe] Opret en kontaktgruppe En kontaktgruppe fungerer som en mappe, hvori du kan placere kontaktlister – eksempelvis med ens geografi, emne eller øvrige ligheder. Sådan opretter du en kontaktgruppe: Klik på [Kontakter] i sidemenuen, og vælg fanebladet [Personlige kontakter]. Klik på [Opret ny personlig kontaktgruppe] i menuen i højre […]

Kontaktoplysninger – redigér

Via Ritzau -> [Kontakter] -> [Personlige kontakter] Redigér kontaktoplysninger Du kan redigere, tilføje eller slette oplysninger i enkeltstående (egne) kontakter. Sådan redigerer du en kontakt: Klik på [Kontakter] i sidemenuen, og vælg fanebladet [Personlige kontakter]. Søg eventuelt på den kontakt, hvis oplysninger du vil ændre, i søgefeltet øverst på siden. Eller du kan bladre i navnelisten, til du […]

Medielister – upload egne lister

Via Ritzau -> [Kontakter] -> [Personlige kontakter] -> [Importer mediekontakter] Upload dine egne kontakter/medielister Du har mulighed for at importere dine egne kontaktlister til Via Ritzau. Sådan uploader du dine egne medielister: For at sikre at data importeres korrekt, skal du bruge en Excel-skabelon: Download skabelon til import af personlige kontakter. Hent skabelon her. Udfyld […]

Medielister – opret fra Via Ritzaus kontakter

Via Ritzau -> [Kontakter] -> [Mediekontakter] Opret dine egne modtagerlister med Via Ritzaus mediekontakter Via Ritzau indeholder en lang række prædefinerede medielister, men du kan også lave dine egne lister, som du sammensætter af mediekontakter fra Via Ritzaus database. Sådan opretter du din egen medieliste med Via Ritzaus kontakter. Klik på [Kontakter] i sidemenuen, og vælg fanebladet [Mediekontakter]. […]

Egne kontakter – tilføj

Via Ritzau -> [Kontakter] -> [Personlige kontakter] Tilføj egne kontakter Du kan opbygge dit eget adressekartotek og sammensætte egne kontaktlister bestående af de kontakter, du selv er i besiddelse af – enten ved at tilføje enkelte kontakter manuelt eller ved at importere en liste af kontakter fra en csv-fil. Sådan tilføjer du egne kontakter manuelt: […]