f) Mediebibliotek

Billedtekst og kreditering

Via Ritzau -> [Mit nyhedsrum] -> [Mediebibliotek] Tilføj billedtekst og fotografkreditering til et billede Du har mulighed for at tilføje billedtekst til dine billeder direkte i billedets oplysninger i mediebiblioteket. Og det anbefales altid at tilføje fotografkreditering. Sådan tilføjer du billedtekst og kreditering: Markér [Mit nyhedsrum] i sidemenuen, og vælg fanebladet [Mediebibliotek]. Klik [Ret indhold] ved det billede eller øvrige […]

Flickr-foto – indlejring

Via Ritzau -> [Mit nyhedsrum] -> [Mediebibliotek] -> Indhold Tilføj et indlejret billede til dit mediebibliotek Du kan tilføje en indlejringskode til et billede fra fototjenesten Flickr til dit mediebibliotek. Billedet bliver således tilgængeligt direkte i dit nyhedsrum, uden at du behøver at uploade et billede til mediebiblioteket. Når du indlejrer et billede, tilføjer du i […]

Kategorisér et medieelement

Via Ritzau -> [Mit nyhedsrum] -> [Mediebibliotek] Tilføj et medieelement til en selvvalgt kategori Hvis du har mange elementer i dit mediebibliotek, kan det være praktisk både for dig og dine besøgende, at opdele indholdet i kategorier. Du kan for eksempel opdele på video, billeder og dokumenter. Eller du kan lave kategorier til billeder af […]

Mediebibliotek

Via Ritzau -> [Mit nyhedsrum] -> [Mediebibliotek] Mediebibliotek Mediebiblioteket er din lagerplads til billeder, dokumenter, logoer og links til elementer på sociale medier, hvor dine læsere kan se og downloade dit pr-materiale. I mediebiblioteket kan du lagre de billeder og dokumenter, som du skal bruge i dine pressemeddelelser – både de generiske som logoer, topbilleder, billeder […]

Opret kategori

Via Ritzau -> [Mit nyhedsrum] -> [Mediebibliotek] Opret kategorier til dit pressemateriale Du kan oprette kategorier til dit pressemateriale, som kan gøre det nemmere for dine læsere at finde frem til relevante medieelementer. Opdel f.eks. på forskellige typer af medieelementer, forskellige billedopløsninger eller henvendt til forskellige medietyper. Sådan opretter du en kategori: Klik på [Mit nyhedsrum] […]

Skjul medieelement

Via Ritzau -> [Mit nyhedsrum] -> [Mediebibliotek] Skjul et medieelement Du kan vælge, om dine medieelementer skal være synlige for besøgende i dit nyhedsrum, eller de blot skal lagres til internt brug. Sådan skjuler du et medieelement: Markér [Mit nyhedsrum] i sidemenuen, og vælg fanebladet [Mediebibliotek]. Klik [Ret indhold] ved det medieelement, du ønsker at skjule. […]

Slet medieelement

Via Ritzau -> [Mit nyhedsrum] -> [Mediebibliotek] Slet et medieelement Du kan slette et medieelement, hvis det ikke længere er relevant at have liggende i dit nyhedsrum. Sådan sletter du et medieelement: Markér [Mit nyhedsrum] i sidemenuen, og vælg fanebladet [Mediebibliotek]. Klik [Ret indhold] ved det medieelement, du ønsker at skjule. Klik [Slet] i bunden af vinduet for at slette […]

Slet/redigér kategori

Via Ritzau -> [Mit nyhedsrum] -> [Mediebibliotek] Slet eller redigér en kategori Du kan ændre navnet på en oprettet kategori eller helt slette den, hvis den ikke længere er brugbar. Sådan redigerer du en kategori: Klik [Mit nyhedsrum] i sidemenuen, og vælg fanebladet [Mediebibliotek]. Vælg den kategori, du ønsker at redigere, fra rullelisten i øverste vidue, […]

Video – link til YouTube/Vimeo

Via Ritzau -> [Mit nyhedsrum] -> [Mediebibliotek] > Indhold Tilføj en video fra YouTube eller Vimeo til dit mediebibliotek Du kan tilføje links til eksterne videoer fra YouTube eller Vimeo til dit mediebibliotek. Videoerne kan således afspilles direkte fra dit nyhedsrum. Sådan tilføjer du en video til dit mediebibliotek: Klik på [Mit nyhedsrum] i sidemenuen og derefter […]