Rediger dit pressemateriale

Rediger, slet eller flyt en fil til en ny kategori i nyhedsrummet. Det gør du ved at vælge “Dit nyhedsrum” øverst og herefter “Mediebibliotek”.

Find det nyhedsmateriale, du ønsker at ændre. Det kan du gøre på to måder

Enten kan du søge i det usorterede indhold i dit presserum ved at bruge søgefunktionen Søg og filtrér indhold som vist herunder:

Eller du kan gå direkte til en kategori (i det her tilfælde Samarbejde) for at finde dit materiale. Du kan søge efter indhold i de enkelte kategorier ved hjælp af søgefunktionen.

Når du har fundet det objekt, du ønsker at redigere så klik “ret indhold”:

Herefter kan du:

• tilføje eller ændre information om indholdet i arkivet. (Under “Titel og billedtekst” og “Krediteringer og ophavsret”.)
  • ændre eller vælge kategori og vælge, om du vil skjule indholdet, eller om det skal være synligt. (Under rubrikken “Synlighed”)
  • slette filen ved at trykke på “slet”.

Redigér kategorier

Du kan ændre navn på en kategori eller slette den. Det gør du ved at vælge den aktuelle kategori her:

og klikke “ret kategori”

Du kan nu ændre kategoriens navn eller slette den.

OBS! Hvis du sletter en kategori, så sletter du også automatisk alt indholdet i kategorien. Hvis du ønsker at gemme noget af indholdet, skal du flytte det til en anden kategori eller vælge “Ingen kategori” under “Synlighed”.