Kan jeg bruge Via Ritzau i alle browsere?

I princippet ja. Du vil dog formentlig opleve manglende elementer eller problemer med at tilgå enkelte funktioner, hvis du bruger ældre eller uopdaterede browsere. Flere kunder har blandt andet oplevet problemer med Internet Explorer, som Microsoft stoppede udviklingen af i juni 2015 og som derfor ikke yder optimalt. Brugere af Internet Explorer kan med fordel opdatere til Microsofts Edge-browser. Opdaterede populære browsere som Chrome, Firefox og Safari vil typisk heller ikke støde på problemer.