Kan jeg sætte mit eget logo på en pressemeddelelse i Via Ritzau?

Ja. Når vi opretter din konto, tilføjer vi (hvis vi har modtaget det) dit logo i dit mediebibliotek. Logoet bliver automatisk tilføjet, når du opretter en pressemeddelelse (fra standardskabelonen). Du kan uploade flere logoer til dit mediebibliotek og frit tilføje eller fjerne logoer til en specifik pressemeddelelse eller vælge et logo til den generiske standard.

Læs mere om tilføjelse af logo til en pressemeddelelse her